familia no back2.jpg

WUG rágógumik

Innováció


A WUG Functional Gums az első vállalat a világon, amely olyan étrend-kiegészítők széles körét fejlesztette ki, szabadalmaztatta, gyártja és forgalmazza, amelyek rágógumit használnak a vitaminok és természetes növényi kivonatok vivő eszközeként, maximális gyorsaságot és kényelmet biztosítva a szervezetben történő felszívódáshoz.

Ötletük eredete egy nagy koffein-koncentrációjú rágógumi, amelyet egyes angolszász országok elit katonai testületei használnak.

Számos tudományos tanulmányt elemeztek, amelyek megerősítették, hogy a vitaminok és növényi kivonatok szublingvális úton, azaz rágás útján sokkal gyorsabban és hatékonyabban képesek felszívódni az emberi szervezetbe, mint hagyományos úton, az emésztőszerv-rendszerbe bekerülve. 

A WUG ma az egyik piacvezető az általunk „funkcionálisnak” nevezett rágógumik széles körű kifejlesztésében és szabadalmaztatásában.

mundo.png

Miért épp a rágógumi?

Rágáskor a hatóanyagokat a szájnyálkahártya asszimilálja, azonnali hatást biztosítva. A többi hagyományos terméknek: italok, gélek, energia szeletek, shotok, kapszulák stb. szüksége van az emésztési folyamatra a megfelelő felszívódáshoz, ami 30 vagy 40 perces késleltetést jelent a WUGum bármely termékének hatásával szemben

reloj_edited.jpg

5 PERC

K+F

Számos elismerésben részesültünk, köszönhetően a folyamatos fejlesztésünknek, és annak a ténynek, hogy egy világszerte új kategória alkotói vagyunk. Elismeréseink:

  • Deloitte Generation Award 2017 legjobb innovatív vállalatának

  • Az "Actualidad Económica" magazin Revelation Award díja 2017

  • A CaixaBank és a Grupo Joly 2017. évi Innovációs Díja

  • „Andalucía Emprende” 2017 díj a „Teremtés” kategóriában

  • „Entrepreneur XXI” díjat a CaixaBank és a Gazdasági, Ipari és Versenyképességi Minisztérium ítélte oda az Enisa révén.

Milyen alapanyagokat használ a WUG?

A WUG funkcionális rágógumik természetes alapanyokat és összetevőket tartalmaznak, mint például: nyomelemek, növények, aminosavak, karotinok, béta-karotinok, gyümölcs kivonatok, természetes antioxidánsok és vitaminok.

Daco_1470650.png

A WUG funkcionális rágók glutén mentesek?

A WUGum termékeket bátran fogyaszthatják cukorbetegek és gluténérzékenyek is. Valamennyi WUGum rágót steviol-glikozidokkal édesítjük, és egyik sem tartalmaz glutént. Szóját tartalmaz!

deutsche-sport.jpg

Profi sportolók fogyaszthatják-e a WUG ON Gum energia rágót?

A WUG rágógumik természetes alapanyagokból készülnek és steviol-glikozidokkal édesítettek. Az ON Gum kategóriába tartozó termékeket a Doppingellenes Világ Ügynökség kölni referencialaboratóriuma tesztelte, az eredmény az ON Gum doppingszert nem tartalmaz, profi sportolók is fogyaszthatják.

dep-profesional.jpg

Terhes kismamák fogyaszthatják-e a WUG rágókat?

Coconut
Tropical Fruits
Banana & Kiwi